La Maison Coloniale

Data publicarii: 08-10-2009

Marca La Maison Coloniale a fost infiintata in Franta in 1997 prin deschiderea primului sau magazin in zona Parisului. De atunci au aparut peste 90 de astfel de magazine in toata Europa, in Africa si Asia. La Maison Coloniale este o marca a Roche-Bobois, un grup foarte puternic in retail-ul european de mobilier si decoratiuni.
Desi are un aspect unitar, marca La Maison Coloniale se prezinta prin trei colectii distincte. Diferentierea este data de caracterul si traditia fiecarei culturi, dar si de materialele si finisajele folosite pentru fiecare in parte. Decoratiunile care ambienteaza fiecare concept sunt realizate din materiale naturale (bambus, piatra, lemn).
Paleta coloristica propusa pentru anul 2009 include toate nuantele naturale de lemn, iar pentru materialele folosite la canapele predomina tonurile de alb, maro, gri si bej, dar si culori vii precum rosu-ciclame.
Conceptul La Maison Coloniale se adreseaza in primul rand celor care prefera decorurile clasice, de inspiratie asiatica, dar si celor care apreciaza mobilierul de calitate din lemn masiv.

sursa Casamea.ro

« toate stirile


1