Pictura in dar

Data publicarii: 30-10-2009

Acum in apropierea Sarbatorilor de iarna ne-am gandit sa facem ceva si pentru cei ce primesc prea putin de la societate si chiar de la viata. Am vrea sa initiem o campanie in Centre de plasament, Camine de copii sau batrani, in care sa pictam pentru fiecare macar un perete poate niste mobila, orice pentru a aduce frumosul, pasiunea pentru arta si design in zone in care frumusetea ajunge greu, cultura si mai greu iar genrozitatea uneori nu ajuns niciodata.

Consider ca orice om si mai mult decat atat, orice firma are o responsabilitate fata de societatea in care traieste si activeaza si ca. ..daca fiecare s-ar gandi la comunitate macar un pic lucrurile ar putea fi altfel pentru toti. De aceea ne-am gandit, nu sa facem un lucru despre care sa nu afle nimeni ci sa implicam cat mai multi oameni in proiectul nostru pentru a demonstra ca nu trebuie sa fii bogat ca sa daruiesti, nu trebuie sa accesezi fonduri FMI pentru a aduce un pic de frumusete in spatiul in care traiesti, trebuie doar sa vrei sa schimbi ceva si trebuie sa renunti la comoditate si sa daruiesti.

Am ales din lucrarile unor artisti contemporani si din cele pe care le-am facut deja pentru diferite comenzi o serie de picturi murale adaptate spatiilor publice si diferitelor varste din care vom putea alege cele mai potrivite imagini pentru fiecare locatie.

Acest proiect se vrea a fi unul deschis in care oricine sa poata sa se implice cu ceva cu orice, noi vom pune materialele de pictura pe care le avem si mana de lucru, in timp am vrea sa strangem in jurul acestei initiative sponsori  impreuna cu carevom putea face mai mult, putem schimba mobilierul , perdelele draperiile, mocheta , parcehtul etc.

Pentru inceput am vrea sa facem pictura si sa aratam ca se pot face lucruri foarte frumoase gratuit. Proiectul va incepe din luna noiembire dar nu se va sfarsi dupa Sarbataori, noi am vrea sa facem din aceasta initiativa una permanenta, si in limita timpului disponibil sa continuam sa aducem un pic de frumusete in viata celor e nu au avut prea mult parte de ea. Deviza noastra este: „Din toate lucruile pe care le-am primit cele pe care le-am daruit m-au facut cel mai fericit”.

« toate stirile


1 2 3 4