AMENAJARI INTERIOARE

SUNTETI FAN AMENAJARI INTERIOARE ?

Propriul gust nu este intotdeauna suficient cand vine vorba despre amenajarea interiorului, specialistii fiind cei care pot da o mana de ajutor. Sa amenajati o casa in varianta rustica sau ultramodernista, nu este un lucru usor, mai ales ca fiecare dintre dumneavoastra incearca sa aiba o locuinta cat mai originala, care sa fie caracterizata drept "de bun gust" de catre vizitatori. Inainte de a incepe sa va amenajati interiorul, oricat de mare sau de mic este caminul dumneavoastra, trebuie sa va ganditi ca meritati ce e mai bun.

Pasii generali pe care va sfatuieste orice specialist sa-i urmati sunt : punerea la punct a instalatiei sanitare si termice, realizarea sau repararea instalatiei electrice, izolarea termica, tencuirea, repararea si gletuirea peretilor, placarea cu faianta in bai si bucatarie, placarea cu gresie si parchet, montarea obiectelor sanitare, urmate in final de mobilarea camerelor. Daca sunteti deschisi propunerilor inedite sau stilul conservator este cel care va caracterizeaza, sfaturile primite de la specialisti nu fac decat sa imbine tendintele cu stilul propriu al interiorului visat de familia dumneavoastra. Veti depasi in felul acesta mai usor momentele: "Ce fel de faianta imi doresc? Colorata, neutra, cu model, fara, placi mici sau mari..". Oferta este bogata. Parchetul reprezinta mai mult decat o pardoseala, asigura valoare, eleganta iar sutele de modele tot mai diverse va pun in aceeasi dificultate. Daca optati pentru peretii din rigips, inseamna ca sunteti deja fan al amenajarilor interioare.  Montarea instalatiilor de iluminat, odata cu interfoanele si camerele video, tablourile electrice si instalatiile termice va face sa va ganditi ca se apropie ultimele retusuri. Casa mult visata mai are nevoie de zugraveala, iar interiorul ei va deveni caminul in care veti reveni la sfarsitul unei zile solicitante si care va crea o stare de confort.

Amenajari interioare - Idee pentru amenajarea interioara           Amenajari interioare - Alta idee de amenajare a interiorului
« inapoi la Despre noi | Amenajari exterioare | Amenajari interioare | Decoratiuni interioare | Design interior