DECORATIUNILE INTERIOARE

DECORATIUNI INTERIOARE - DECORAREA INTERIORULUI TAU

Decoratiunile interioare intotdeauna au imbinat perfect inventivitatea cu creativitatea si arta. Pentru cei care deja si-au decorat o camera, este cunoscut faptul ca in felul acesta si-au economisit niste bani sau chiar au continuat sa se gandeasca sa inceapa o noua cariera. Tii minte cand erai mic/mica si mazgaleai peretii iar parintii te certau? Tapetul poate fi in stil urban, inspirat din graffiti-ul tau de la varsta de cinci ani sau de pe metroul care te duce in statia "Armata Poporului". In mijlocul incaperii o masa, care de fapt este facuta dintr-un cufar, un loc bun de a ascunde lucrurile ce vrei sa fie ascunse. Un iaz cu ratuste si nuferi pe masa ta, sunt de fapt un set de vase pentru mancarea chinezeasca. Sofa pe care dormi acum este o cada vintage (adica de la bunica) decupata si plina de perne. Cuierul este fireste metalic, amuzant si original, inspirat parca din copacul Baobab. Rafturile nu fac altceva decat sa ofere interiorului senzatia de spatiu practic, pentru ca celulele pe care iti poti aseza carti si haine sunt de fapt ingenios create din siraguri rezistente si policioare care se pot imbina cum doresti. Practic si modern, raftul pentru CD-uri si DVD-uri, carti sau reviste sta independent si se roteste 360 de grade.

Urmatoarele idei pentru decoratiuni interioare, iti incalzesc sufletul. Candelabrele rosii anunta apropierea sarbatorilor de iarna. Dar si perdeaua decorata cu stelute si brazi te face sa crezi ca vine intradevar Craciunul. Corpul de iluminat intareste banuielile si  in lumina lui, ai senzatia ca fulgi de zapada cad din tavan si se imprastie in intreaga incapere. Pornind de la accesorii africane, mobila si cadouri insirate cu o anumita logica prin camera, continuand cu maimute, inimi, dungi, flori, soare si luna, catei, girafe ba chiar fluturi, poti sa creezi decoratiuni interioare, amuzante si originale.

Decoratiuni interioare - Idei pentru decorarea interioara           Decoratiuni interioare - Idei pentru decorarea interioara
« inapoi la Despre noi | Amenajari exterioare | Amenajari interioare | Decoratiuni interioare | Design interior