4 FOR STYLE aduce in Romania stilul celor mai faimoase branduri de mobilier de lux

Data publicarii: 07-05-2009


4 For Style, distribuitorul unei noi game de mobilier, se dedica incepand cu aceasta luna decorarii livingului si diningului tau. Noile branduri aduse in Romania de catre 4 For Style, precum Padua, Bullfrog, Glassfires, Biofireplaces sau Small World, ofera ocazia unui design de invidiat printr-un mobilier de o calitate superioara si un estetic deosebit.

4 For Style vine sa competeze ofertele pe care le au la dispozitie amatorii de mobilier ce pretuiesc calitatea si rafinamentul. Din solutiile noi pe care le ofera compania, veti fi cu siguranta impresionati de gama pentru copii Small World, care le ofera acestora o lume de vis in propria lor camera. Pentru un mediu potrivit inocentei si frumusetii copilariei, gama Baby Made ofera o colectie exclusiva, unica prin stilul pur si designul avansat. Pentru a asigura protectia copiilor, Smallworld detine un proces de fabricare al produselor conform celor mai inalte standarde de siguranta.

O alta inovatie venita din partea 4 For Style consta in noile alternative la semineele clasice, care permit prezenta focului in locuinta dumneavoastra fara neplacerile cauzate de arderea combustibililor obisnuiti. Biofireplaces foloseste o formula speciala, lichidului Fanola, prin care focul nu mai este conditionat de existenta unui semineu. Biofireplaces constituie nu doar o noua solutie de energie, ci si un element de design prin mixul materialelor din care este confectionat si prin varietatea modelelor.

Noile concepte de semineu traspun o atmosfera calduroasa caminelor dumneavoastra, combinand initimitatea si sentimentul confortabil dat de prezenta focului, cu ultimele inovatii tehnice. Glassfire, un concept similar Biofireplaces, foloseste aceeasi tehnologie Fanola, dar se distinge prin constructia patentata „dancing flames". Din moment ce poate fi mutat in oricare camera, semineul va transmite senzatia recomfortanta a caldurii naturale, adaugand un plus de stil si rafinament casei.

„Conceptul 4 For Style a venit din dorinta de a oferi diversitate. Tocmai de aceea am introdus game si solutii noi de mobilier astfel incat designul sa poata captura cat mai bine individualitatea celor care doresc sa alcatuiasca medii in perfecta armonie cu stilul de viata. Punem intotdeauna accentul pe calitate, stil si inovatie in solutiile oferite."

sursa-www.arhimag.ro 

« toate stirile


1 2